Login


Register | Recover Password
 

Ons bedrijf

Reeds 30 jaar vormt DEKRIE een begrip in autoland. Klein begonnen en zo doorgegroeid naar een bedrijf dat nu maar liefst 1800 auto’s per jaar verkoopt. In de loop van de jaren is gebleken dat de formule een groot succes is.

De auto’s worden voornamelijk overgenomen van de grotere lease-maatschappijen. Deze auto’s zijn dealer-onderhouden en hebben altijd een aantoonbare kilometerhistorie. Dit zorgt voor een vertrouwde basis. Vervolgens worden de auto’s tegen de scherpste prijzen aangeboden. DEKRIE adverteert al vanaf begin jaren negentig op internet. Het internet is inmiddels uitgegroeid tot een zeer breed en belangrijk medium. Het overgrote deel van de klanten zoekt eerst op internet een auto en komt zo bij DEKRIE terecht. Aangezien onze voorraad wekelijks met tientallen auto’s verandert is het een prioriteit van ons om ervoor te zorgen dat deze auto’s zo snel mogelijk op het internet staan. Hierdoor blijft onze voorraad op het internet steeds actueel.

Naast de scherpe prijsstelling en het adverteren op het internet zorgen wij er iedere dag opnieuw voor dat de showroom en het parkeerterrein er strak en verzorgd uitzien. Alles bij elkaar vormt dit de succesformule waardoor u de beste auto’s kan kopen tegen de scherpste prijzen. Tot snel in Oisterwijk!

Dekrie

Dekrie

Dekrie