logo_images_0_156679995120897
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Exportservice

desten_image

Exportservice

Vereiste exportdocumenten

Wij kunnen alle benodigde export documenten voor u verzorgen. Informeer vooraf naar de kosten omdat deze per land kunnen verschillen. Laat ons weten of u per trailer de auto wilt vervoeren of over de weg terug naar huis wilt rijden.

 

Uitvoercertificaat

Het uitvoercertificaat is het belangrijkste document als u een voertuig wilt exporteren. Dit document dient als bewijs dat het voertuig voor export geregistreerd is. Het voertuig mag vanaf nu niet meer op de openbare weg rijden zonder een exportkenteken.

 

Exportkenteken

Als u het voertuig over de openbare weg naar uw bestemming wilt rijden bent u verplicht een 14 Exportkenteken op het voertuig te dragen. De kosten hiervoor bedragen € 200,- incl. BTW.

 

Groene verzekeringskaart

Naast het exportkenteken is ook een verzekering tijdens deze 14 dagen verplicht. Hiervoor kunt u de groene verzekeringskaart gebruiken. Dit internationale verzekeringsbewijs biedt een aansprakelijkheidsverzekering en is 14 dagen geldig.

 

EAD Douanedocument

Voor voertuigen die buiten de Europese Unie worden geëxporteerd moet een EAD/EX-A Douanedocument worden aangevraagd die aan de EU grens wordt afgestempeld. Hiermee wordt bewerkstelligd dat het voertuig daadwerkelijk de Europese Unie heeft verlaten met de mogelijkheid om tegen BTW nultarief te leveren. Laat ons weten welke grenspost u passeert bij verlaten van de EU in verband met verplichte vermelding op het EAD douanedocument.

Voertuig reservering
Het reserveren van een export voertuig is enkel mogelijk bij een minimale aanbetaling van € 500 incl. BTW (non-refundable).

Een vraag of afspraak plannen?

Heeft u een vraag over ons aanbod, bedrijf of onze diensten?
Geen enkel probleem. Aarzel dan niet om contact op te nemen. Wij staan voor u klaar.

whatsappbtn
scroll_image.png
Morgen Internet - Light website